benegre.cat
Notícies

Inés Arrimadas demana a Rivera poder-se treure el “pinganillo” almenys per anar a dormir

"M'aixeco confosa i crec que se'm comença a notar", hauria reconegut Arrimadas

Tensió interne a Ciutadans de Catalunya. Segons fonts de la formació, la cap de llista per Barcelona, Inés Arrimadas, hauria demanat al líder de Ciutadans, Albert Rivera, que li permeti treure’s l’auricular per on li va dictant el discurs.

Arrimadas hauria indicat que “d’acord que va bé per anar a un debat televisiu amb gent que té idees pròpies, però és certament pesat dur-lo tot el dia”. Sembla ser que la política de Jerez de la Frontera hauria dit prou a dur el pinganillo fins i tot en anar a dormir. “Rivera aprofita per dir-me consignes en veu baixa, arribo al matí realment confosa i crec que se’m comença a notar per la tele”, hauria apuntat.

I és que el primer debat de candidats, emès per 8tv la nit de dijous, ha deixat un mal gust de boca en la majoria de partits. La mateixa Arrimadas va confessar que “imagineu si és maligna la immersió lingüística que gairebé he oblidat com parlar el meu idioma, l’espanyol”, en referència a la poca fluïdesa en la seva intervenció final.

Pel que fa al conjunt del debat, algunes veus insisteixen que “se n’haurien de fer dos; un pels independentistes per decidir a qui votarien els del SÍ i un debat entre els partits unionistes per decidir als del NO”. La majoria d’analistes, però, coincideixen que “si alguna cosa ha deixat clara el debat electoral és que a Catalunya sobren partits polítics”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies