benegre.cat
Notícies

Independentistes pessimistes ja fan les maletes per no haver d’aguantar els espanyols que viuen aquí si el 27-S va malament

“Si no guanya el Sï, estaran tan insuportables que prefereim fer via a França”, asseguren.

Els pessimistes que estan per la independència comencen a preparar-se per si van mal dades. Milers de famílies de Catalunya haurien iniciat els preparatius per si a les properes eleccions del 27-S guanyen les forces unionistes, tal vegada creuen que la convivència a Catalunya seria insuportable.

“Si en una cosa té raó el PP i C’s” és en la fractura social. Si guanyen ells, tots els espanyols que viuen a Catalunya seran inaguantables d’inflats que estaran”, assegura un pare de família a l’Eixample, “no sé vosaltres, però jo passo de sentir-me dir y en tu DNI qué pone? cada dia durant la resta de la meva vida”.

Diverses agències de viatges confirmen que ha crescut la venta de vols cap a França i altres països europeus, en vistes d’una improbable però possible victòria del no a les eleccions. “El bon català és pessimista i previsor, ara és el moment per comprar vols a París”, assegura una oficinista a Manresa.

La majoria d’analistes polítics coincideixen que “si el 27-S no guanya el bloc del SÍ, el debat s’haurà acabat durant molts anys, però perquè farà tant de mal haver perdut la oportunitat, que casi és millor fer veure que no ha existit”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qN-yGlcThDc”]

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies