benegre.cat
Notícies

La Caixa et regalarà Punts Estrella si acredites que has votat NO a la independència

Fainé anuncia que donarà 20.000 punts, "que equivalen a una tele. Algun partit indepe us ofereix una tele?"

Cop d’efecte de Caixabank. L’entitat dirigida per Isidre Fainé s’ha llençat a seduir els votants indecisos abans que caiguin del cantó del Sí a la independència. “No volem córrer riscos”, explicava Fainé “perquè a nosaltres ja ens van bé les coses tal com estan. Que amb la independència podria anar millor a més gent? Potser sí, però a nosaltres és impossible que ens vagi millor, per tant, hem de potenciar el No”. Per aquest motiu, La Caixa ha llençat una oferta als seus clients que creuen “inigualable”. “Regalarem”, deia Fainé amb un somriure als llavis “20.000 Punts Estrella a tots aquells que acreditin que van votar contra la independència. Està bé o no? Amb 20.000 punts et pots endur una tele. Cap partit indepe us dóna una pantalla plana tó guapa? A que no?”.

Per accedir a la promoció, La Caixa exigirà una foto del 27s on el client ensenyi la seva papereta. “Si és de les paperetes bones, les del NO, s’endú els 20.000 punts immediatament i podrà triar un regal del catàleg per recollir a l’oficina més propera”, detallava Fainé. “Però és clar, sabem que hi ha molt català pillo que potser es fa la foto i després vota independència. Per això, també exigirem que la foto es publiqui a xarxes socials. Cap indepe publicaria una foto votant un partit unionista, és evident”, ha puntualitzat un Fainé amb posat malèvol.

La mesura ha agafat a contrapeu als partits independentistes perquè “és la primera vegada que ens fan una proposta atractiva en lloc d’intentar espantar-nos”, deia Romeva, que afegia “jo ara mateix no sé què faré. La independència està bé… però una tele nova és una tele nova”.

Davant de les crítiques per posicionar-se tan clarament en contra del procés, Fainé ha explicat que “ara tot just estem aconseguint que els espanyols diguin La Caicsa. No podem abandonar-los ara. Els bancs tenim valors, sabeu?”.

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies