benegre.cat
Notícies

Prestigiosos neuròlegs confirmen que Rajoy va patir "un esquinç al cervell" a Onda Cero i hauria de fer repòs

"Si segueix intentant resoldre contradiccions bàsiques" alerten "podria caure fred ara mateix".

Toc d’alerta de prestigiosos neuròlegs internacionals pel que fa a l’entrevista de Mariano Rajoy a Onda Cero. “Us està fent molt riure, perquè és molt graciós”, deia la doctora Virginia Thornley del departament de neurologia de la universitat de Berkeley “però el que ha passat dins del cap d’aquest senyor és terrible”. Segons han explicat, “la manera com arruga el front indica una incomprensió tremenda, que dins el cervell és un esfondrament neuronal terrible. Són cotxes circulant a 120 i xocant de front. Això és el que ha passat dins el cervell de Rajoy però a gran escala. Milers de milions de neurones han explotat en xocar contra el mur de la raó. Calculem que pot haver perdut 10.000 milions de neurones, així és que estaríem parlant d’un president perfectament borderline”.

Mèdicament, els neuròlegs expliquen que Rajoy va patir “un esquinç al cervell, aparentment de grau 3” i, com en qualsevol esquinç, recomanen repòs. “Si ara el posen a parlar, el sotmeten a tensió o li exposen més contradiccions… podria caure fred en qualsevol moment o podria patir una dissociació de la realitat que el portés a posar-se a cantar i ballar com si fos Miquel Iceta. I ningú vol això oi?”. La comunitat internacional demana màxima protecció per a un pacient que no deixa de ser el màxim responsable d’un Estat. “Ha de recuperar-se, perquè un mandatari en aquestes condicions és un perill”, avisa la doctora Thornley.

En un altre ordre de coses, ja han començat les porres online sobre quan serà acomiadat el periodista Carlos Alsina, que va posar en evidència al president, tot oblidant que treballa al grup Atresmedia.

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies