benegre.cat
Notícies

Dones de la neteja de 8TV troben el ministre Margallo plorant desconsoladament en un lavabo

El PP ha parafrasejat l’argumentari sobiranista per recordar que “no hi ha cap llei europea que dicti què s’ha de fer quan un ministre es tanca al vàter per intentar tapar el ridícul que acaba de fer”

Per fi. Ja ha aparegut. Després d’hores de preocupació en què ningú no sabia on era, dones de la neteja de 8TV han trobat el ministre José Manuel García-Margallo plorant desconsoladament en un lavabo. “Ens ha dit que, si explicàvem a algú on estava amagat, ens farien fora de la Unió Europea. I que als nostres moneders hi posarien una grapa perquè no els puguem obrir mai més i no sé què de l’efecte corralito. Ah… i que els nostres fills marxarien de casa perquè cap jove vol perdre la ciutadania europea. I tan de bo que sigui veritat, tu! Si ell pot aconseguir que els llondros dels nostres fills fotin el camp de casa d’una puta vegada, aquest senyor que plora tindrà tot el nostre suport”, han dit en un to més pragmàtic que maternal.

Pel que sembla, el ministre d’Afers Exteriors ha decidit atrinxerar-se a l’edifici del Grup Godó per intentar oblidar el cara a cara d’ahir a la nit amb Oriol Junqueras sobre la pertinença d’una Catalunya independent al si de la Unió Europea. De fet, fonts del govern espanyol han apuntat que, després de comparar els arguments d’un i altre, “encara no sabem si el més trist és que Margallo hagi intentat amagar-se per vergonya aliena o que, malauradament, algú l’hagi trobat per error”.

El mateix executiu de Mariano Rajoy ha parafrasejat l’argumentari sobiranista per recordar que “no hi ha cap llei europea que dicti què s’ha de fer quan un ministre es tanca al vàter per intentar tapar el ridícul que acaba de fer”. Per tant, segons la interpretació espanyola, “Margallo té tot el dret del món a seguir exiliat en un lavabo català sense haver de perdre ni la seva nacionalitat ni la seva incapacitat espanyola”.

El mateix Oriol Junqueras s’ha referit al confinament de García-Margallo en un lavabo com un fet simbòlic. “Espanya ens ha tractat durant molts anys com una merda. És lògic i comprensible que els polítics espanyols ara busquin refugi en un vàter pudent”.

Tot l’equip de neteja de 8TV ha demanat al ministre espanyol que faci lloc al lavabo perquè la cadena emet avui un altre debat sobre el 27-S amb Belén Esteban i un independentista. “És probable que la Princesa del Pueblo vulgui anar al vàter abans de sortir en antena. Però per un tema diferent. Un assumpte de nassos”, han explicat, com deixant entreveure vés a saber què “de la farla i tal”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies