benegre.cat
Notícies

Mariano Rajoy tuiteja el nou vídeo de Junts pel Sí l'últim dia de campanya

Jorge Moragas assegura que el president espanyol "només mostra fair play democràtic des de la discrepància ideològica"

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, segueix fent campanya a favor del sí a la independència de Catalunya. Després de reconèixer la indiscutible nacionalitat europea dels catalans, i d’assegurar que el govern espanyol seguirà pagant les pensions encara que Catalunya deixi Espanya, ara Rajoy ha doblat l’aposta: ha compartit a Twitter el darrer espot de Junts pel Sí. Dels videos de ‘Sí, tot és possible’ dirigits per Lluís Danés, Rajoy ha escollit el que compta amb el discurs d’Oriol Junqueras a la Farga de l’Hospitalet com a fil conductor.

“Conmovedor vídeo de Junts pel Sí. Discrepamos en todo… pero saben emocionar”, deia el president aquest matí al seu compte de Twitter. El seu cap de gabinet, el català Jorge Moragas, ha sortit al tall de les dures crítiques que aquest mateix matí rebia el president. “Rajoy l’únic que fa és mostrar el talant dialogant del govern d’Espanya. Sempre s’ha dit que ens tanquem en banda i que som bel·ligerants”, explicava Moragas “en aquest cas, vol deixar clar que des de la discrepància democràtica es pot admetre que el vídeo d’un contrincant està ben fet. Res més”.

Però han sigut moltes les veus que han acusat Rajoy de fer campanya descarada per Junts pel Sí. Ahir, Junqueras, en un acte a Girona assegurava que, un cop passin les eleccions, explicaran com s’ho van fer perquè el president espanyol es fes un autogol tan clar com el de l’entrevista d’Onda Cero. A Madrid, l’ABC, la Razón i la Cope, no dónen crèdit. Aquest mateix matí, Jiménez Losantos ha proposat en el seu programa que demà, dia de reflexió “algú tanqui Rajoy en una habitació, tancada per fora. No podem permetre’s una relliscada més d’aquest babau”.

Per la seva banda, fonts internes de Junts pel Sí comencen a parlar de dedicar-li una plaça a Rajoy en la futura Catalunya independent, “perquè és un ídol nacional del nivell de Casanoves, Macià i Companys”.

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies