benegre.cat
Editorial

El front sobiranista estudia adaptar la Constitució escrita per Benegre.cat

Es presenta divendres a la Casa Usher de Barcelona amb un nou convidat estrella: TU

Diverses fonts de JuntsPelSí i la CUP han reconegut avui que estudien adaptar la Constitució Catalana escrita per Benegre.cat i publicada per La butxaca, en vistes a la creació de la República de Catalunya en els propers mesos. “Té tot el que necessitem com a país, com per exemple una comarca on agrupar tots els quillos”, asseguren, recordant que “també té il·lustracions originals d’Àlex Roca”.

El primer llibre de Benegre.cat, La Constitució, es va estrenar a les llibreries el passat 2 de setembre i va esgotar els seus exemplars a la presentació a La Setmana del Llibre en Català, en plena Diada, amb la presència del jutge Santiago Vidal com a convidat estrella.

presentaciobook

En aquesta ocasió, la cita és divendres 2 d’octubre a les 19.30h a la Casa Usher de Barcelona, llibreria situada al Carrer de Santaló 79, tal com es detalla en la convocatòria oficial. En aquest cas, a més dels autors de l’obra, el convidat estrella serà molt més mediàtic: seràs tu, tots els teus amics i tota la teva família, si no ens falles.

Després de l’èxit aclaparador del primer booktrailer del llibre, que ja acumula més de 35.000 vistes en conjunt, ha trascendit a l’opinió pública mitjançant aquesta mateixa notícia que Benegre.cat emetrà en exclusiva el segon booktrailer, per gaudi de tots els assistents. “És una peça molt més atrevida que la primera vegada, centrada en la Constitució Espanyola que també hem escrit, perquè aquest és un llibre reversible”, asseguro jo mateix redactant aquesta peça.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qN-yGlcThDc”]

Sembla ser que el govern espanyol podria assistir a la cita per “o censurar-ho tot o llegir la Constitució Espanyola que han fet aviam si ens inspirem”. Un dels al·licients que motivaria delegats estatals és que “està feta perquè cap altra comunitat no vulgui marxar d’Espanya mai més, no fos cas que el sobiranisme es contagiés als extremenys i ens quedessim sense jamón”.

spoiler

Els espanyols també destaquen que el llibre reversible només costa 9,95€,tot i que recorden que “no és una xifra gens menyspreable; és més del que ens hem gastat en Catalunya en tota la legislatura”. El que hauria decantat l’interès final de representants de l’estat és poder conéixer els autors “per anar fent la foto de la detenció” i “tenir les seves signatures al llibre, per quan faci falta una prova de polígraf en instàncis judicials, una situació que de ben segur acabarà produïnt-se”.

Ara ja només hi faltes tu.

Benegre.cat surt del corral

Hem decidit que Benegre.cat surti del corral aquest 23 de febrer del 2012 a les 18:24, just 31 anys després que un dels descartats de “Los payasos de la tele” […]

#GràciesHollande?

A casa nostra la passió per la competició ens converteix en especialistes en futbol, motociclisme, castells, i eleccions. Tot allò que suposi emoció, esforç, lluita i un desenllaç amb triomf […]

Una mica d'enveja

Entre aquells que creuen que la selecció espanyola hauria de guanyar perquè la meitat són del Barça i aquells que opinen que hauria de perdre sempre només per ser espanyola, […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies