benegre.cat
Notícies

La NASA assegura haver trobat coca a Mart i aigua líquida a la seu de Ciutadans

La gran nevada que va caure a Ciutadans a la nit electoral va posar els científics sobre la pista

Dies convulsos al món científic. La NASA ha anunciat avui que les millors previsions s’han confirmat i s’ha trobat cocaïna a la superfície marciana, el que segons els científics és determinant “per establir una colònia humana pemanent” al planeta vermell. “Viure a Mart és molt avorrit, sempre van bé els estímulos autòctons”, expliquen els astrofísics, “i sabem de què parlem”.

En un altre ordre de circumstàncies, els experts de l’agència nord-americana també asseguren haver trobat aigua líquida a la seu de Ciutadans de Catalunya, un extrem que es donava per impossible: “Que la coca de Mart no distregui ningú, estem davant d’un fet insòlit que marca un abans i un després en la història de la ciència”, insisteixen.

Els primers indicis de l’existència d’aigua en estat líquid a la seu de Ciutadans hauria arribat a la NASA durant la nit electoral del 27-S: “Per motius que encara no ens expliquem, aquella nit va nevar molt a Ciutadans, però molt eh, feia por de veure per la televisió i tot”, asseguren. Un cop desfeta, la neu va esdevenir l’aigua líquida que omple diaris arreu del món: “Ens constava que a Ciutadans hi havia tota classe de líquids, però amb l’aigua no hi comptàvem”, indiquen els científics.

Per la seva banda, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha admès que “Ciutadans és una caixa de sorpreses” i ha confirmat la possibilitat de l’aigua: “Sí que és cert que va nevar molt, potser per això se’m veia amb el nas vermell per La Sexta, ja se sap, el fred”. Rivera, però, ha assegurat que el seu partit té altres prioritats que la temperatura, concretament, relacionats amb la imatge: “Estem discutint amb els assessors si la clenxa, la ratlla, em queda millor a l’esquerra o a la dreta, ara mateix tot està obert”, conclou.

Preguntats per la relació entre les dues troballes, la NASA admet que “potser és una senyal i hem d’enviar a Albert Rivera a Mart. Una cosa tenim clara, serà un viatge d’anada”.

BANNER-POST

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qN-yGlcThDc”]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies