benegre.cat
Notícies

El govern espanyol diu a Artur Mas que, igual que els vots del 9-N, ell també podria acabar a l’interior d’una urna

L’executiu del PP no vol donar més informació sobre el tema perquè podria deixar el president de la Generalitat “fet pols”

Missatge enigmàtic del govern espanyol. L’executiu del PP ha intentat tranquil·litzar Artur Mas per la seva imputació, però ho ha fet d’una manera força curiosa. Concretament, li ha advertit que, igual que els vots del 9-N, ell també podria acabar a l’interior d’una urna. “La democràcia no consistia en això? En posar coses dins les urnes? Doncs, si és així, els espanyols serem els més demòcrates del món, perquè posarem Artur Mas sencer dintre una urna. Bé… això de SENCER és un dir”, han explicat entre rialles els dirigents populars.

Ni Mariano Rajoy ni cap dels seus ministres han volgut donar més informació al respecte. De fet, han explicat que prefereixen no donar més pistes perquè tot això de posar Artur Mas a l’interior d’una urna “podria ser, en realitat, una simple ironia. Una mala notícia, sabeu? D’aquelles que et deixen FET POLS”, han exclamat mentre es pixaven de riure tot compartint unes canyes amb els membres de la cúpula judicial.

El fet que la declaració d’Artur Mas com a imputat coincideixi amb la data de l’afusellament de Lluís Companys (15 d’octubre) no ha despertat cap tipus de remordiment entre els membres del govern espanyol. “Quina coincidència hi ha? Que els dos eren presidents escollits democràticament pels catalans? O que la seva carrera política pot acabar pels terres? Pels terres en un sentit literal, clar”, han matisat innecessàriament.

“No. La principal coincidència entre Mas i Companys és que els dos han estat lliurats a la justícia espanyola per nazis”, ha exclamat des del govern català. La Generalitat entén que la imputació d’Artur Mas arran del 9-N és un atac a la democràcia i, en conseqüència, s’hauria de fer extensiva a tots els catalans que van votar. “Si ens volen empresonar, el govern espanyol haurà de construir una presó per a 2 milions de persones. La prova definitiva de què, fins i tot en les pitjors condicions, Catalunya és l’única que pot rellançar l’economia del totxo a Espanya”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qN-yGlcThDc”]

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies