benegre.cat
Notícies

La mare d’Errejón li recorda que té 13 anys i que faci el favor de tirar cap a casa

Demana als mitjans que no li segueixen el rotllo perquè "la política li fa perdre moltes classes i després no sap sumar"

“Anda Íñigo tira pa’casa, que me tienes hartita” afirmava davant els mitjans de comunicació la senyora Galván, mare del número dos de Podemos. En les darreres hores, la mare del líder polític ha recordat que “el nano només té tretze anys” i ha demanat als mitjans “que facin el favor de no seguir-li el rotllo ni alimentar la seva fantasia”, ja que després a casa es posa insuportable: “Cada vegada que hi ha espinacs per sopar, fa un míting i una acampada al menjador per evitar-los”.

I és que sembla ser que la fulgurant carrera política de l’adolescent li estaria fent perdre moltes classes. “Ja es va saltar mig segon de la ESO i els professors de tercer es comencen a impacientar”, explica la mare, queixant-se que “després al nen li falten conceptes clau, com ara sumar o coneixements d’Història, que potser farien que pensés diferent”.

La mare del precoç intel·lectual explica que “des de ben petit que li agrada la política i juga a fer proclames”, si bé no esperaven que “algú s’ho creiés i el fitxés com a polític fins i tot abans de complir els catorze. Que no ho veieu que no té ni un pèl a la barba, per l’amor de Déu?”, es pregunta, tot ensenyant les seves fotos de la Primera Comunió.

Sense pèls a la llengua, la mare d’Errejón no se n’ha estat de criticar als mitjans, a qui retreu que no se’n adonin que “tot el programa polític de Podemos és un conte de nens”.

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies