benegre.cat
Notícies

Descendents d’indígenes americans viatgen armats cap a Espanya perquè també la volen “descobrir i tal”

Han assegurat que no practicaran l’esclavitud perquè “els espanyols ja són esclaus de la seva història i el seu sistema laboral”

Han hagut de passar més de 500 anys perquè es decidissin a fer el pas. Descendents d’indígenes americans han acordat venir a Espanya en vaixell i armats fins a les celles perquè també la volen “descobrir i tal”. Els indígenes americans, que van patir l’arribada dels espanyols l’any 1492, volen ara tornar la visita “per un tema de cortesia que igual implica mort i destrucció”.

Tal com expliquen ells mateixos, “ja que Cristòfor Colom i els seus homes ens van ensenyar què significava integrar-se a un altre país amb l’ajuda de les armes, jo crec que els seus descendents estaran molts orgullosos de nosaltres si poden comprovar en primera persona que el nostre poble es va aprendre de seguida la seva lliçó”, han explicat mentre afilaven els seus matxets. “Els espanyols no volien que els obeíssim? Doncs aquí ho tenen. Ens dedicarem a fer el mateix que ells”.

En un to no excessivament conciliador, els responsables de l’expedició indígena han subratllat que la seva única intenció, igual que la dels espanyols que van arribar al continent americà, és “descobrir un nou món. És a dir: assassinar, violar i eliminar qualsevol manifestació de cultura pròpia”. Segons el seu criteri, “petits inconvenients que no poden ocultar el gran pas per a la humanitat que suposa descobrir un nou continent, no? Vam quedar que la cosa anava així, no? Vaja… aquesta és la impressió que ens han donat els llibres d’història que heu escrit per aquí durant els últims cinc segles”.

Els indígenes també esperen que la seva arribada a Espanya es consideri la descoberta del continent europeu. “Tampoc volem acaparar massa protagonisme, eh? Només demanem la mateixa cobertura informativa que van rebre els espanyols que van venir a massacrar-nos”. En un missatge –ara sí– més tranquil·litzador, els descendents indígenes han dit als espanyols que, més enllà del que passi quan ells arribin a la península, no els faran servir d’esclaus. “Per això ja hi ha la seva història i el seu sistema laboral”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qN-yGlcThDc”]

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies