benegre.cat
Notícies

Iglesias i Rivera pacten votar-se l’un a l’altre a les eleccions espanyoles

“Deambulen tant amb les paraules que es fa difícil saber de qui són marca blanca realment”

Hi ha sintonia. Aquesta és la principal conclusió del programa especial de La Sexta emès aquest cap de setmana, que va reunir els líders de Podemos i Ciudadanos al voltant d’una taula de bar. Segons els analistes polítics, Pablo Iglesias i Albert Rivera van exhibir que la regeneració democràtica a Espanya és un camí de no retorn: “La vella política ha estat substituïda per la nova demagògia, estem d’enhorabona”, asseguren.

Per bé que moltes espectadors esperaven un debat entre marques blanques dels partits tradicionals, els experts conclouen que finalment no ha haver-hi Hacendado vs Seleqtia: “Tots dos deambulen tant amb les paraules que es fa difícil saber qui és marca blanca de qui. Per la vehemència podries dir que Iglesias és pepero i el Rivera podria ser socialiste per aquell cinisme tant de calbot que té”.

En aquest sentit, els esforços d’Iglesias i Rivera per oferir un discurs integrador els va acabar portant a pactar de forma imprevista: “Es van anar animant, que si yo también lo veo así o que si totalmente de acuerdo, van anar defensant-s’ho tot per aconseguir que l’altre no els tallés en la rèplica i al final van acabar prometent votar-se mútuament. Per flipar”.

Finalment, a més de reconéixer haver pagat en negre en algun moment de la seva vida, “perquè nosaltres som com qualsevol altre ciutadà”, Rivera i Iglesias van entrar de ple en els temes calents de l’actualitat política i social. Iglesias va tornar a prometre un referèndum a Catalunya, assegurant que “si alguna cosa hem après del socialisme és que una mentida repetida 1.000 vegades acaba semblant veritat. Així que us juro que farem un referèndum a Catalunya i ja en van 237”.

Per la seva banda, Albert Rivera va confirmar que el seu partit prepara una proposta de reforma de la Constitució amb canvis profunds per modernitzar la Carta Magna: “Concretament el color de la tapa i la tipografia, no pot ser que en ple segle XXI encara anem amb Times New Roman”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/MOkC7qIYAGY”]

gifhoritzontalOK

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies