benegre.cat
Notícies

La UEFA permetrà les banderes espanyoles amb l’aguilot en defensa dels drets dels animals

Bartomeu està descobrint ara mateix que han sancionat el Barça per les estelades

La UEFA fa costat als animals. Després de sancionar el FC Barcelona per l’exhibició d’estelades per part dels aficionats, el màxim organisme del futbol europeu ha exclòs de la prohibició altres tipus de símbols, com les banderes preconstitucionals amb l’àliga franquista que sovint es veuen al Bernabéu.

En una compareixença davant els mitjans, un portaveu de la UEFA ha confirmat la sanció al Barça i ha expressat “empatia” per la “sensibilitat” amb la que es viu a Espanya els drets dels animals. “La UEFA sempre estarà al costat dels qui defensen els drets dels animals, fa goig veure amb uin fervor es viu en certs estadis. L’ornitologia és una cosa molt maca que s’està perdent, més enllà de l’encert o no d’escollir un pollastre com a emblema ideològic”, ha explicat.

Pel que fa als símbols neonazis que han esquitxat les grades del camp del Reial Madrid durant anys, la UEFA al·lega que “estem parlant de joves espanyols aprenent història i agafant un llibre, encara que sigui el Mein Kampf, és un fet extraordinari. No els tallarem les ales”.

No obstant això, a preguntes dels periodistes, el representant de l’organització criminal més esportiva del planeta ha reconegut que es fa la vista grossa amb alguns sectors perquè “fa tota la pinta que haurem de compartir cel·la amb ells més d’hora que tard i més avenir-s’hi. És el que té treballar a la UEFA”.

Bartomeu se n’assabenta ara

Per la seva banda, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha sabut pels periodistes que la UEFA sancionava el club per l’exhibició d’estelades. “No fotis! No en tenia ni idea”, ha reconegut Bartomeu, més sorprès encara d’esbrinar que era la segona vegada que passa.

Tot i això, el president blaugrana ha demanat calma: “Després d’esmorzar em vesteixo i m’hi poso, però ja us anuncio que la solució és Messi. Ell sabrà què fer”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/MOkC7qIYAGY”]

gifhoritzontalOK

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies