benegre.cat
Notícies

Els vegans aprofiten la crisi dels embotits per insistir amb les seves salsitxes de flors i terra

Un productor d’embotits sortejarà cotxes Volkswagen entre els consumidors

Porten anys avisant. La comunitat vegana ha tret avui pit després que l’OMS hagi declarat que la carn processada és cancerígena. En una compareixença des de la rebotiga d’un herbolari, inflats com un gra de quinoa per la patxoca, destacats activistes del moviment han expressat la seva satisfacció per “desemmascarar els porcs i els vedells d’una vegada”.

Després de recordar en diverses ocasions que ja ens havien dit que la carn processada era dolenta, els vegans han volgut deixar molt clar que “ja us ho havíem dit”. “Qui voldria menjar un tall de pernil de Jabugo, amb aquell oli que li faries l’amor de bo que és, o un tall de lloganissa amb pebre de Vic dels que es fonen a la boca, podent degustar una fantàstica salsitxa vegana feta de menjar d’ocell, terra i flors que té gairebé el mateix gust que el res?”, han proclamat.

Aprofitant la presència de periodistes, els vegans han mostrat els productes més venuts, entre els que destaquen hamburgueses vegetals amb una llarga llista d’ingredients: “No te’ls puc dir tots perquè són tants que et podria explotar el cervell, però són molt sanes i només costen 47€ el kilo”, ha explicat el propietari d’un comerç especialitzat, “és un preu molt econòmic si tens en compte que les flors han crescut escoltant música clàssica”.

Per la seva banda, el pesos pesats del sector càrnic han demanat calma als consumidors i han recordat que el risc cancerígen es limita a les dietes abusives amb la carn processada. Per assegurar les vendes, el princial productor d’embotit del país ja ha anunciat que es posaran en marxa campanyes que estimulin la compra: “Al Nadal sortejarem cotxes Volkswagen amb els productes premium, no trobeu que és una idea fantàstica?”.

gifhoritzontalOK

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=MOkC7qIYAGY”]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies