benegre.cat
Notícies

Després d'escoltar els Segadors, Arrimadas demana al Parlament que es canti una cançó que ella sàpiga

Ja té ganes que l’investeixin Presidenta per quedar-se tranquil·la: “Començo a sospitar que potser no vaig guanyar per molt”

Ciutadans vol estar present. La líder de la formació espanyolista, Inés Arrimadas, ha denunciat avui que la Mesa del Parlament de Catalunya li fa boicot proposant l’entonació de cançons que no sap, com ara Els Segadors: “No se vale, ho fan per deixar-me malament”, ha protestat amb llàgrimes als ulls i els braços creuats molt fort.

Tant és així que Arrimadas ha exigit que, en el proper ple, els diputats cantin alguna cançó popular espanyola que ella pugui seguir i que representi la realitat de Catalunya.“El cante és tan emotiu perquè els cantaores estan tristos de que se’ls silenciï”, ha assegurat la Cap de l’oposició, tot i que proposa càntics més coneguts com “alguna cosa de Mecano o un Villancico, que sempre fa festa”.

Pel que fa a la posició del seu partit a l’hemicicle, Arrimadas ha expressat que l’havíen advertit que no seria fàcil: “Començo a sospitar que potser no vaig guanyar les eleccions amb tanta claredat com pensava, tinc ganes que m’investeixin Presidenta de la Generalitat d’una vegada per totes i quedar-me tranquila”.

El malestar de Ciutadans s’ha transmès a les files del Partit Popular, on afirmaven conèixer l’Himne Nacional de Catalunya “per haver-lo sentit moltes vegades” i reconeixien que la negativa a cantar-lo és de caire polític. “La nostra manera de demostrar que veiem Catalunya com qualsevol altra comunitat autònoma espanyola és discriminar-la pel seu tret diferencial”, explicaven a les bancades populars.

gifhoritzontalOK

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=MOkC7qIYAGY”]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies