benegre.cat
Esports

Benzema debuta com a golejador a l’equip de la presó

“Els nous acostumen a encaixar molts gols abans de marcar”, reconeix el seu company de cel·la

Karim Benzema ja és una llegenda del futbol de presidiari. El davanter francès ha estat el debutant més ràpid en marcar un gol a la lligueta de futbol que dinamitza la vida dels reclusos, després del seu ingrés a presó per un suposat cas de xantatge.

El brillant debut del exdavanter madridista, en un partit que enfrontava els reclusos de les ales A i D de la presó francesa de Versalles, ha disparat la seva popularitat: “Normalment els nous encaixen molts gols abans de marcar-ne un, no sé si m’explico”, hauria filtrat a la premsa el seu company de cel·la.

En aquest sentit, la integració de Benzema a la presó està sent “com una bassa d’oli”, en paraules dels responsables de la penitenciaria. “Aquí som com una gran família, sempre hi ha lloc per un carmelet rapat i amb cara de nen”, ha indicat el director del centre, content de poder comptar amb Benzema a les seves files.

El fitxatge del francès podria ser un gran valor de cara a una eventual lliga de futbol entre presons a una esfera internacional: “Si els jugadors del Barça no canvien de gestor, ens faran falta jugadors de primera línia per plantar cara als equips de presons espanyoles”, afegeix.

Per la seva banda, al Reial Madrid veuen amb bons ulls el traspàs de Benzemà, si bé confien que sigui una situació temporal. “Pot anar-li molt bé per suplir les carències habituals dels nostres futbolistes. Amb una mica de sort quan surti de la garjola sabrà escriure i llegir, aviam si d’una puta vegada entén les senyals de trànsit”, expliquen des del Bernabéu.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies