benegre.cat
Notícies

Els 72 diputats independentistes aprofitaran l’assemblea d’elecció de president per fer l’amic invisible

Ja hi ha trapis perquè Mas pugui tenir el paperet de Baños i fer-li “un bon regal”

Després que Artur Mas i Antonio Baños s’hagin emplaçat a una reunió dels 72 diputats independentistes per decidir president, ha trascendit als mitjans que aprofitaran per fer l’amic invisible. “Ja que el vot serà secret, hem decidit recuperar aquesta bonica tradició per unir el grup i millorar les relacions”, ha explicat Neus Munté, assegurant que alhora és “una magnífica oportunitat per col·locar l’excedent de merchandising independentista que tots tenim a casa”.

La proposta ha estat molt ben rebuda a les bancades sobiranistes, fins al punt que alguns parlamentaris ja haurien oblidat l’objectiu de la trobada. “És tan poc important qui és president, que no saps com i t’oblides que és imprescindible per governar”, explica un diputat de Junts pel Sí, molt emocionat de viure el seu primer amic invisible al Parlament.

Al tancament de la sessió parlamentària, pels passadissos corrien ja els primers tripijocs per intercanviar noms. El nom que millor es pagava era el d’Antonio Baños, codiciat pel president en funcions, Artur Mas, disposat a fer un regal totalment desproporcionat. “Aquests comunistes són molt així, li regales un iPhone 6s i quatre corbates i investeixen Duran i Lleida si fa falta”, hauria dit un parlamentari sobiranista que no ha entès absolutament res sobre la CUP.

Tot i el bon clima a l’hemicicle, els grups de Ciutadans i el PP ja han presentat una queixa per haver quedat exclosos de celebrar l’amic invisible: “És una maniobra més d’Artur Mas per dividir Catalunya”, ha llançat Arrimadas. Per la seva banda, el PSC ha encaixat millor no participar de l’amic invisible, segons Iceta perquè “ja tenim prous amics invisibles al partit”.

gifhoritzontalOK

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies