benegre.cat
Notícies

Milers d’octogenaris catalans recorden a la CUP que no tenen tot el temps del món

La possibilitat d’independència els està allargant molt fort l’esperança de vida

Més pressió per la CUP i, aquesta vegada, amb xantatge emocional inclòs. Una de les principals associacions d’avis i àvies de Catalunya ha recordat davant els mitjans de comunicació que no tenen tot el temps del món per esperar la independència: “Quan algú de 80-i-pico anys diu que té molta pressa, ho diu literalment”, asseguren.

Recordant que “no hi ha temps a pedre perquè aquesta infecció que tinc no entén d’aritmètica parlamentària”, el portaveu del lobby de la tercera edat, de 87 anys, ha exigit a la CUP que faciliti la investidura de Mas abans de la propera visita al metge, ja que “al metge saps quan hi vas, però no quan en surts”.

Tot i la tensa espera, la il·lusió per veure Catalunya independent ha allargat l’esperança de vida de la majoria d’avis catalans, si bé els mateixos ancians i ancianes recorden que tampoc poden fer miracles. “Ja és la tercera vegada aquesta setmana que li dic al de la parca que esperi una mica més, la situació comença a ser insostenible”, assegura una àvia, impacient per veure Catalunya independitzar-se “i poder morir d’una puta vegada”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies