benegre.cat
Notícies

TV3 demana que s'allargui el culebrot entre la CUP i Mas perquè substitueixi La Riera

Eugeni Sallent destaca que "l'espectador està enganxat" i apunta un triangle amorós entre Baños, Fernàndez i Mas com a leitmotiv de la primera temporada

La Riera, el culebrot de les tardes de TV3, arriba aquesta temporada al seu final, però la cadena ja ha anunciat quin desitja que sigui el seu substitut: el CUPlebrot. Segons el director de TVC, Eugeni Sallent “la gent està completament enganxada, cada dia hi ha girs de guió, propostes, contrapropostes, tensió, amor, odi… ho té tot!”. Per això, la direcció de la cadena ha enviat aquest matí al Parlament, abans del segon debat d’investidura, una notificació demanant que el culebrot entre la CUP i Mas s’allargui. “Que s’allargui després de les eleccions espanyoles, fins després de Nadal, fins després de les eleccions de març, fins que s’acabi la Sagrada Familia! Per favor, que l’allarguin perquè estem omplint minuts i minuts de tele, amb els espectadors clavats al sofà… i pràcticament només hem de posar les càmeres i gravar!”, explicava un Sallent encantat per la rendibilitat del producte audiovisual.

Per facilitar el desenvolupament del culebrot, TV3 posaria al servei dels partits un equip de guionistes especialitzats en aquest tipus de sèries. “Desenvoluparien una bíblia de tot el que ha de succeir, de manera que ni Mas, ni Turull, ni Baños, ni Gabriel, ni ningú, s’haurien de preocupar per la confecció de les trames. Ja s’ho donem nosaltres”, aclaria Sallent. De fet, segons ha pogut saber Benegre.cat, una de les trames principals giraria entorn d’un triangle político amorós. David Fernàndez, ex líder de la CUP en seria el vèrtex principal, amb Mas i Baños com a pretendents. La parella pertinent seria Baños, hereu del llegat de Fernàndez i fervent admirador de les seves polítiques. Però Fernàndez també té alguna cosa amb Mas. Aquell amor que només sorgeix de les dificultats viscudes junts, quan descobreixes que la persona que tenies al costat no és tan mesquina com creies, quan la mires als ulls i descobreixes que hi ha alguna cosa més. Aquesta dicotomia entre l’amor pertinent i el prohibit serà un dels leitmotivs de la primera temporada, alimentant pics de tensió entre Baños-Mas i Baños-Fernàndez.

S’espera que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, respongui avui si s’accepta la proposta de TV3 o s’acaba el CUPlebrot.

gifhoritzontalOK[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=MOkC7qIYAGY”]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies