benegre.cat
Notícies

L’ANC convoca la manifestació “A cagar a la Via” per pressionar els partits sobiranistes

Convida els manifestants a fer les seves necessitats a les portes dels consistoris

Nova data clau en l’agenda sobiranista. En vistes del bloqueig actual en la investidura del nou president de la Generalitat, l’Assemblea Nacional de Catalunya ha convocat una nova manifestació per pressionar els partits sobiranistes i aconseguir un acord. En aquest cas, la marxa durà el títol “A cagar a la Via”, una expressió que segons els organitzadors “retrata fidelment el sentir del poble català envers la seva classe política”.

La manifestació, convocada per aquest proper diumenge a les principals avingudes de les ciutats catalanes, farà honor al seu nom i convidarà els catalans a fer les seves necessitats davant els consistoris: “Ja que les vies de tren depenen de Madrid, hem hagut de buscar solucions més enginyoses”.

Els organitzadors confien que la manifestació serveixi per donar un nou mandat inequívoc a la classe política, en aquest cas resumit en la consigna que encapçalarà les marxes: “Aneu a la merda”. Fonts de l’ANC indiquen que el ritme d’inscripcions està superant totes les expectatives, si bé es preveu que hi haurà una gran massa de convergents molt enfadats: “L’esforç que un convergent d’arrel pot fer per simpatitzar amb la CUP és limitat, no pot durar per sempre”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies