benegre.cat
Notícies

Ciutadans celebra amb alegria la mort de Franco perquè “hauria sigut una dura competència electoral”

Consideren que el dictador “era tan bo“ que guanyava sempre “sense necessitat ni de convocar eleccions”

Festa grossa a can Ciutadans. El partit d’Albert Rivera, Inés Arrimadas i aquell home que bevia abans de fer intervencions al Parlament està d’enhorabona. Com cada 20 de novembre, els militants de la formació mhan tornat a celebrar amb alegria i disbauxa l’aniversari de la defunció del dictador Francisco Franco, tot pensant que coincidir amb ell en vida “hauria sigut una dura competència electoral”. És més, els dirigents de Ciutadans han reconegut que “Franco és el millor polític que ha tingut mai Espanya. De fet, era tan bo que sempre guanyava. No li calia ni convocar eleccions”.

Aquesta grandesa preocupa –i molt– els dirigents del partido de la ciudadanía. “No podem descartar que Franco es presenti altre cop a les eleccions malgrat que ja fa anys que està mort i enterrat. Si deixen fer-ho al PSC i a Iniciativa, per què haurien de prohibir-li a ell?”, es pregunten amb un cert canguel·lo. En el fons, Ciutadans ha admès que condemna amb rotunditat tot el llegat franquista perquè no sap com millorar-lo. “Va fer pantans, va perseguir tota expressió de catalanitat i va matar els que no pensaven com ell (bé… els que pensaven). Sincerament, la política pot servir per a alguna cosa més?”.

Rivera i Arrimadas també han agraït al dictador que fes construir el Valle de los Caídos, “un homenatge arquitectònic a tota la gent tal·losa que ensopegava”. En aquesta línia, també han recordat que “Franco va ser l’impulsor dels raigs UVA popularitzant el cara al sol i que fins i tot tenia coneixements d’anatomia perquè va crear la falange, aquell ós situat entre el metatarsià i la falangina que, encara que molesti a alguns, és imprescindible per al cos humà”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qN-yGlcThDc”]

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies