benegre.cat
Editorial

Benegre troba el seu lloc al Món

"Compartirem continguts i coses molt 3.0 i tot això”, explica la direcció sobre l'acord amb el grup totmedia

Finalment ha passat. Contra tot pronòstic, el portal d’informació satírica Benegre.cat ha trobat el seu lloc al Món, tal com estem informant en aquesta mateixa frase. Fonts de la pagina web asseguren que no és una proclama vital sinó “un enginyós joc de paraules per anunciar-vos que d’ara en endavant col·laborarem amb ElMón.cat, el portal d’informació del grup totmedia”.

L’acord s’ha fet públic després d’intensíssimes negociacions, encara que ha trascendit que “tan intenses no eren, perquè hi havia molt bon rotllo des del primer moment i, al final, a tots ens venia tant de gust que era com natural anar de la mà”.

L’equip de Benegre s’ha mostrat molt content i il·lusionat per aquest “pas endavant” i ha assegurat que “el millor d’aquesta aventura encara està per arribar”. “És un acord molt important, només cal veure la grandiloqüència de la fotografia que il·lustra aquesta notícia”, ha indicat un responsable de Benegre.

Així les coses, a partir d’avui Benegre.cat i ElMón.cat intercanviaran i compartiran continguts “a més d’enllaços, widgets, iframes, bànners i coses molt de 3.0, crossposting, i coses modernes que acabin en -ing”, assegurent fonts coneixedores. La intenció d’ambdós mitjans és enriquir l’experiència dels lectors” i completar el seguiment de l’actualitat amb el contrapunt satíric i viceversa, encara que tot sovint la realitat superi la ficció.

No cal ser Charlie Hebdo

Sense que serveixi de precedent, avui publiquem un article que no té ni puta gràcia, aquest, sobre la salvatjada que va acabar amb la vida dels camarades del setmanari satíric […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies