benegre.cat
Esports

Florentino Pérez demana a Rajoy que ens doni la independència

El Madrid podria oferir als seus socis el carnet de simpatitzant del Barça

El president del Madrid mou fitxa per conservar el càrrec. Després de l’enèssim bany blaugrana al conjunt blanc (0-4), Florentino Pérez ha decidit apostar per la independència de Catalunya, l’única via que veu per evitar noves humiliacions.

Amb l’objectiu d’empényer el Barça a jugar en una altra lliga, el mandatari madridsta hauria suplicat a Rajoy que el govern central no posi pals a les rodes al procés sobiranista. “Cada gol que el Barça li fa al Madrid ens costa 50 milions d’euros en fitxtatges al següent estiu”, indica l’entorn de Florentino, més qüestionat que mai a Concha Espina.

Tot i la situació crítica, el president blanc ha confirmat la continuïtat d’un Rafa Benítez que havia buidat ja tots els afectes personals del seu despatx. “El que és segur és que els torrons me’ls he menjat, només cal veure’m”, ha reconegut Benítez als mitjans, amb la camisa descordada i devorant una altra barra de turró 1880, “el más caro del mundo encara que no sigui el més bo… una mica com Bale”.

Per la seva banda, la plantilla del Reial Madrid ha tornat als entrenaments amb total normalitat després de la desfeta. Un dels més qüestionats per l’afició, Cristiano Ronaldo, s’ha defensat al·legant que “si Messi no juga, jo tampoc”. Isco també ha dit la seva, reconeixent que la cossa a Neymar que li va valdre l’expulsió es deu a l’enorme frustració que sent per no poder jugar al Barça.

I és que en les darreres hores, un clamor d’admiració blaugrana emergeix de l’afició madridista, que va ovacionar Iniesta i fins i tot Piqué. “La seva intensitat en buscar el cinquè gol, jugant de davanter centre la última mitja hora és digne d’admiració”, reconeix un aficionat.

Conscient dels nous i contradictoris sentiments que el Barça genera entre els socis merengues, Flortenino estudia crear el carnet de simpatitzant blaugrana. “L’estratègia li pot fer aguantar el càrrec fins que arribi la independència”, assegura un dels seus assessors, sense cara per la vergonya.

gifhoritzontalOK

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies