benegre.cat
Notícies

Montoro corregirà els deures dels nens catalans per decidir si es mereixen la setmanada

En alguns casos, requerirà als menors anar a casa seva a desparar la taula

Com de timó de l’Hisenda espanyola amb el cas català. Després de supeditar l’accés al Fons de Liquidació Autonòmica (FLA) al comportament de la Generalitat, el govern espanyol gestionarà l’economia domèstica dels catalans amb un nou paquet de mesures.

Així doncs, el ministre Cristóbal Montoro supervisarà personalment els deures escolars dels menors d’edat i autoritzarà la setmanada en cas que compleixin les expectatives. Tal com han explicat fonts de Moncloa, Montoro comptarà amb un equip d’experts per donar-li, atès que “els deures dels nens de sis anys no són cap broma i qualsevol membre del govern espanyol podria tenir problemes en valorar-los”.

En aquells casos en que no es pugui determinar l’encert del menor en fer les tasques escolars, Montoro podria requerir que es desplaci al seu domicili per parar la taula i acabar de confirmar si es mereix o no la setmanada. En cas afirmatiu, el govern retindrà als pares un 10% de la quantitat, que es destinarà a altres nanos amb més dificultats per fer els deures, com ara els d’Extremadura.

Per assegurar el compliment d’aquesta nova norma, Montoro guardarà personalment les targetes dels codis bancaris dels catalans, així com les claus de la caixa forta. “Potser no és la mesura més pràctica, però l’única que assegura que els catalans no segueixen fent de les seves”, expliquen fonts del govern de l’estat.

gifhoritzontalOK

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies