benegre.cat
Notícies

El PP proposa recuperar Labores del Hogar i Formación del Espírituo Nacional

“Si el futur laboral et fa quedar a casa, com a mínim que estigui endreçada”, justifiquen

Gir modernitzador a Gènova. Per tal d’afiançar la probable victòria en les eleccions generals del desembre, el Partit Popular ha presentat avui els eixos de la seva proposta educativa de cara a la propera legislatura, amb la que pretén “recuperar l’esperit que va portar Espanya a ser una referència al món als anys 40 i 50”.

Entre les propostes més destacades es troba reinstaurar l’assignatura de Formación del Espíritu Nacional, ja que, segons els populars, el que està passant a Catalunya “és una conseqüència directa d’haver desatès les aules”. En una mostra més d’haver llegit perfectament la situació política a Catalunya, fonts populars asseguren que “és el que vol el poble, o això ens han dit els nostres amics de Ciutadans”.

Formación del Espíritu Nacional esdevindria una assignatura obligatòria des de primària i fins al final de l’ensenyança obligatòria, tot i que els seus ideòlegs admeten que tampoc volen saturar l’alumnat: “Creiem que amb un parell d’hores diàries n’hi haurà prou”, expliquen des de Gènova, on admeten que “hi ha molt Guàrdia Civil a les portes de la jubilació per col·locar. Què millor que acabar una carrera al servei d’Espanya que fent de professor en un institut català”.

A més de reforçar el sentiment espanyol entre els catalans, la recuperació de l’assignatura evitaria que en el futur alguna altra comunitat tingués anhels separatistes: “Imagina’t que als extremenys els dóna per marxar i ens quedem sense pernil ibèric, com a país no ens ho podem permetre”.

L’altra assignatura que tornaria a les agendes escolars seria Labores del Hogar, que en aquest cas s’obriria tant a nens com a nenes: “Si alguna cosa sabem del futur professional a Espanya és que no n’hi ha. Si hi ha generacions senceres que s’hauran de quedar a casa, com a mínim que la tinguin endreçada”, justifiquen.

gifhoritzontalOK

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies