benegre.cat
Notícies

JxSí proposa a la CUP un Consell de Presidència amb Junqueras, Munté, Romeva i Mas amb una màscara del Che Guevara

Mas es comprometria a dur sempre la màscara, fins i tot en la seva vida privada. La CUP "se sent molt temptada" davant la proposta

Cop d’efecte d’Artur Mas que, ara sí, podria acabar essent investit president amb el recolzament de la CUP. Quan els cupaires encara rumiaven l’oferta del Consell de la Presidència, molt propera a la presidència coral que demaven, Junts pel Sí ha doblat l’aposta. “Estem disposats” explicava Josep Rull “a oferir que Artur Mas porti sempre una màscara del Che Guevara. Total, ja hem acceptat totes les polítiques que ens demanen els de la CUP, ja no vindrà d’un canvi estètic”. D’aquesta manera, Junts pel Sí pretén fulminar “aquesta dèria que tenen, que veuen Mas i sembla que els coguin els ulls”.

Ara s’obre una taula de negociació i la CUP hi implicarà les bases. Sembla que l’esquerra alternativa podria demanar que Mas fingís una mica l’accent del Che. “És que si la cara no es correspon amb la veu, l’efecte perd molt”, deia Baños. Des de Junts pel Sí no han volgut acceptar directament la demanda de la CUP “perquè no volem subhastar la presidència, ja està bé! Ells només tenen 10 diputats i no poden condicionar-nos tant… Dit això, estem segurs que en Mas treballarà l’accent argentí del Che per fer-los contents. El que sigui per ser president!”, afegia Rull.

D’aquesta manera, l’acord estaria a tocar, perquè “la CUP se sent realment temptada”, en paraules d’Anna Gabriel. Els cupaires però, avisen que “encara podem pensar alguna cosa més per demanar. No sempre tens la burgesia catalana arrossegant-se pel fang, pidolant als antisistema. És que és molt fort eh? Estem flipant bastant”, es sincerava Benet Salellas.

Així doncs, s’espera que les bases de la CUP facin les seves darreres demandes, perquè Junts pel Sí pugui satisfer-les immediatament, com un marit calçasses, i es pugui dur a terme la investidura. “Ara, arribem tant cansats de la negociació d’investidura”, afegia Rull “que ja veure si tindrem forces per fer res més”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies