benegre.cat
Notícies

Un bar de menú reclama una Estrella Michelin perquè el seu menjar “sí que té gust de pneumàtic”

L’establiment podria entrar a la Xarxa Catalana de Museus com a Museu Nacional del Greix

Nova decepció –i de les grosses– al Bar Tola. Els propietaris d’aquest establiment de restauració especialitzat en menús diaris no entenen com és que han tornat a estar ignorats per la Guia Michelin malgrat que el seu menjar “sí que té gust de pneumàtic”. Els familiars que regenten el negoci han assegurat que la seva relació amb la companyia Michelin és més estreta del que pugui semblar. “Tots els nostres clients n’acaben tenint, de mitxelins. Si això no és fer branding corporatiu, que vingui un community manager o qualsevol altra persona sense estudis i m’ho argumenti”, han exclamat.

Un dels arguments que esgrimeixen els amos del Bar Tola per merèixer una Estrella Michelin són les seves exhaustives mesures higièniques. “Obliguem tots els nostres cuiners a treballar amb guants. Concretament, amb els guants utilitzats pels clients de la gasolinera que tenim aquí al costat. Què passa? Es tracta de reaprofitar o anem destruint el planeta com si res? Què és millor: que els nostres clients acabin amb gastroenteritis aguda o que deixem els nostres fills sense un planeta on viure? No juguem a ser Déus”, han reivindicat mentre es treien dels ulls unes lleganyes resseques amb les pinces de cuinar.

La reclamació d’una Estrella Michelin per al Bar Tola és paral·lela a l’admissió d’aquest establiment dins la Xarxa Catalana de Museus. L’organisme vol catalogar la cuina del restaurant com el Museu Nacional del Greix. “Si Diògenes fos viu, segur que seria client nostre” , han afegit els propietaris amb una mescla d’orgull i desconeixement.

Amb ganes de passar pàgina el més de pressa possible, els amos del Bar Tola han defensat el seu model de productes quilòmetre zero,“perquè tot té gust d’asfalt”, i de cuina slow food,“ja que ningú no vol morir amb presses. Si es fa amb companyia i una copeta de Larios, intoxicar-se també pot ser un plaer”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies