benegre.cat
Notícies

Pressió a la CUP per revelar de quin municipi parla quan diu “el poble demana moure fitxa a JxSí”

Podria tractar-se de Jorba, a l’Anoia, amb 820 habitants

JuntsPelSí veu la llum al final del túnel. La negativa de la CUP a investir Mas després del seu Debat Nacional es veu a les files de JxSí com una oportunitat per desbloquejar les negociacions. “Diuen que el poble ens demana moure fitxa. Doncs que diguin exactament de quin municipi es tracta i els hi posarem un poliesportiu nou i un esplai, que acabarem abans”, asseguren fonts del Sí.

Membres de la coal·lició independentista creuen que “no pot ser que la CUP es refereixi al conjunt de Catalunya com a poble, perquè almenys 1.600.000 catalans volen específicament que Mas sigui president i 823 que no ho sigui, i seria massa absurd defensar-ho. Són antisistema, però no són rucs, demanem una mica de respecte per la CUP”.

D’entrada, la direcció de JxSí ha apuntat a Sallent, població natal d’Anna Gabriel, però es dóna la circumstància que els votants de la CUP es queden en 446. Després d’un estudi minuciós del territori, s’ha arribat a al conclusió que es tracta de Jorba, a l’Anoia, amb 820 veïns. Segons ha trascendit, el mateix Artur Mas es desplaçarà a la població en les properes hores i provarà de convéncer un a un els seus habitants. Amb el poble convençut, JuntsPelSí confia que la CUP cedeixi i faciliti la investidura de Mas.

Per la seva banda, la CUP treu pit per la seva coherència i insisteix que la negociació continua. Anna Gabriel, líder del partit independentista, afirma que “estem aconseguint fer saltar el sistema. Mai abans s’havien vist convergents encaputxats cremant contenidors i apedregant seus de la CUP de matinada, això ens ho heu de reconéixer”.

En aquest sentit, fonts dels Mossos asseguren que han aparegut les primeres pintades de botiflers a les seus de la CUP, així com amenaces als seus dirigents. Els Mossos asseguren que es tracta de senyores de 60 anys convergents de tota la vida i que actuen en plena llum del dia de tan furioses com estan. “Tot apunta que el #PressingCUP està a punt d’adquirir tota una nova dimensió”, admeten preocupats.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=MOkC7qIYAGY”]

COMPRA “LA CONSTITUCIÓ SEGONS BENEGRE.CAT”

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies