benegre.cat
Notícies

El govern espanyol ofereix a Catalunya enterrar el procés al Valle de los Caídos

Suggereix enterrar els dos milions de butlletes independentistes en una urna vora Franco

Espanya busca complicitats amb el poble català. Aguantant el riure mentres parlaven, delegats del govern espanyol haurien ofert avui a la Generalitat enterrar el procés sobiranista al Valle de los Caídos. Els emissaris de Moncloa ofereixen un acte “solemne i de germanor”, després de llegir com un fracàs estrepitós del bloc independentista la seva incapacitat per investir un president.

“El millor per acabar d’enterrar el procés seria no parlar-ne, però és que és massa divertit i temptador” ha assegurat als mitjans el portaveu popular Rafael Hernando. Tant és així que el govern ofereix enterrar els vora dos milions de butlletes en favor de la independència en una gran urna, al costat de la tomba de Francisco Franco. “Seria una manera molt bonica de posar pau en una Espanya trencada, reconeixent institucionalment qui ha guanyat la partida”, ha afegit Hernando, tacant els pantalons una mica.

Per la seva banda, el govern en funcions de la Generalitat rebutja la iniciativa però admet que “una cosa és segura; si això acaba en un no-res, ja podem assajar una bona baixada de pantalons a Madrid o a nivell de competències tornarem als anys 90. Concretament al 1890, perquè tindrem les mateixes que una colònia per sempre més”.

gifhoritzontalOK

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies