benegre.cat
Notícies

L’uròleg de Rajoy es nega a revisar-li la pròstata a Soraya Sáenz de Santamaría

La vicepresidenta diu estar preparada per prendre el relleu a Rajoy fins a les últimes conseqüències

Fins aquí. El Dr. Ibáñez, cap d’urologia de la madrilenya Clínica Pelayo i metge personal de Mariano Rajoy en aquests afers, s’ha plantat. El doctor s’hauria negat a practicar-li un examen de pròstata a Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern espanyol, que substituïa Rajoy en la seva revisió anual. “Per aquí no hi passo, literalment. És una prova important, això no és com un debat electoral, on puguis enviar qualsevol al teu lloc”, hauria deixat anar, visiblement ofès amb Rajoy, pacient seu des dels anys 70.

Per la seva banda, Soraya ha insistit que “està preparada per prendre el relleu a Rajoy fins a les últimes conseqüències”, descordant-se els pantalons molt abans del que en realitat feia falta. Davant la negativa del metge, la vicepresidenta hl’ha acusat de misògin: “No s’aconsegueix la paritat per coses com aquestes, doctor Ibáñez, aviam, diguim perquè li pot mirar la pròstata a Rajoy i a mí no?”.

A tot això, l’equip de campanya de Rajoy es defensa recordant que “l’invent del plasma va funcionar perfectament” i acusant d’il·lusos els que creuen que permetran que Rajoy “parli espontàniament després del gag de la europea, teniu mala fe”.

Així les coses, la confiança en les dots de Soraya Sáenz de Santamaría és total. “Ha dirigit Espanya els darrers quatre anys i ha anat raonablement bé”, observen, a les portes del debat a Antena3 on representarà el PP enfront Pedro Sánchez, Albert Rivera i Pablo Iglesias. En cas que el debat es torci, els assessors de la vicepresidenta confien que “repeteixi la ballaruca de El Hormiguero 3.0 i tot anirà bé”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies