benegre.cat
Notícies

Fèlix Millet demana que li recomanin una sèrie nova perquè ja s’ha vist tot Netflix

“Les jornades se’m fan molt llargues, ja no sé què més fer per distreure’m”, reconeix amb la tristor als ulls

Més problemes i dels greus per Fèlix Millet. A l’angoixa de dur sis anys rondant per casa amb sabatilles tot esperant alguna novetat del Cas Palau, al qui va ser president del Palau de la Música se li afegeix l’avorriment. Sembla ser que Millet ja hauria esgotat tot l’arxiu de Netflix i que s’ha quedat sense noves sèries per mirar, motiu que l’ha dut a demanar ajuda urgent a la societat catalana.

“Només sóc un avi que vol passar l’estona i distreure’s”, ha explicat Millet, assegurant que creu poder ser la primera persona en veure totes les sèries. “Ja m’he vit Breaking Bad, LOST dues vegades, Mad Men, Walking Dead, Narcos, The Big Bang Theory… honestament, ja no sé què més fer per aguantar un nou dia”, ha confessat, insistint que “la meva preferida és House of Cards, crec que no cal que m’allargui gaire amb els motius”.

Si bé l’arribada de Netflix va suposar un bri d’esperança per al corrupte confés, en poques setmanes ha consumit tot el material de la plataforma. “Ja no sé que més mirar, ja no tinc edat per pornografia i les jornades se’m fan molt llargues. Fins i tot he estat temptat de mirar una reposició de Nissaga de Poder”, expressa amb la tristor als ulls.

Mitjançant els seus advocats, Millet ha posat en marxa una plataforma web perquè els ciutadans li puguin recomanar sèries. “Tothom pot empatitzar amb un avi que ha estafat milions d’euros públics i que espera pacientment a casa el seu torn davant la justícia”, ha explicat el seu advocat que només demana “una mica d’humanitat” per al seu client.

Preguntat per si tem que el seu client pugui acabar a la presó, l’advocat de Millet ha afirmat que “haha ha hahaha hahaha ha haha”, si bé ha afegit que “he he hehehehehehe hehe he”, abans de concloure que “hohohohoho HOHOHO JAJAJArhjjjjj”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies