benegre.cat
Notícies

Mariano Rajoy votarà a Albert Rivera després del debat d’Atresmedia

El president justifica la seva absència perquè no es volia perdre la final de Merlí

El debat ha fet aclarir a un indecís, com a mínim, i no pas qualsevol. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha explicat avui que el líder de Ciutadans, Albert Rivera, va ser el seu candidat preferit en el debat d’Atresmedia fins al punt que s’ha guanyat el seu vot.

“Ja feia temps que m’agradava, però ahir em va acabar de seduir. Si he de decidit entre aquests quatre, vull que Rivera sigui president”, ha deixat anar Rajoy, com si les eleccions no anessin amb ell. El president ha justificat la seva absència al debat per poder veure en directe la final de Merlí de TV3 i evitar “desagradables spòilers que et treuen il·lusió per la vida”.

La decisió de Rajoy ha sentat com un gerro d’aigua freda a les files populars, on temen que l’estratègia d’apartar-lo de l’esfera pública sigui contraproduent. “Ens hem esforçat tant en evitar que hagi de parlar que al final es pensa que les eleccions no l’afecten”, reneguen a Génova, conscients que “semblava que la niña de Rajoy havia de ser Soraya Sáenz de Santamaría i ha acabat sent Albert Rivera”.

Pel que fa als altres candidats, Rajoy ha lloat la dialèctica de Pablo Iglesias i ha reconegut no tenir ni idea de qui era “el senyor aquell alt que ha combinat americana blava i pantalons negres”, tot preguntant-se com podia ser que “el PSOE no s’hagi presentat al debat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies