benegre.cat
Notícies

9 de cada 10 independentistes preveuen que el seu cunyat els fotrà canya als àpats de Nadal pel bluf del Procés

Junts pel Sí, la CUP i l'ANC ja preparen un Argumentari per Sobreviure al Nadal en una Llar No-Indepe

L’assemblea de la CUP serà el 27 de desembre. Si decideixen investir Mas, no seria fins la setmana del 7 de gener. Massa tard per a milers de catalans que passaran el Nadal al poble.

“Pot ser que el Procés es desencalli, que tiri endavant, que tornem a trempar… però els àpats de la Nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve els viuré amb el meu cunyat menjant-me l’orella”, explica l’Arnau, un independentista que visitarà la familia al poble (a Múrcia) i que, com tants altres, preveu unes festes complicades. “Fins ara m’apretaven però també se’ls notava una mica acollonits. Ara estem fent el ridícul. Portem 2 mesos i mig sense Govern, 3 quan arribi Nadal… no ens queda cap altra opció que ajupir el cap i callar, perquè per primera vegada en molts anys no tenim ni un sol argument per tornar-nos-hi. Aquesta vegada tenen raó, estem fent el pena amb el Procés”.

Des de Junts pels Sí, la CUP  i l’ANC, enviaran un Argumentari per Sobreviure al Nadal en una Llar No-Indepe. Es tracta d’un llibret d’unes 50 pàgines que dónen arguments com “sempre s’han acabat posant d’acord a l’últim moment i ho tornaran a fer”, “riu riu que d’aquí a uns mesos en tornem a parlar” o “l’independentisme és una qüestió de fe, jo encara hi crec, no em feu explicar per què”.

“La veritat és que els arguments són fluixos”, afegeix l’Arnau fullejant-los. “Trobo que tots plegats haurien d’haver pensant en nosaltres, som els que fem pedagogia a la resta de l’Estat i ara serem els tontos del poble”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies