benegre.cat
Esports

Piqué penjarà les botes per esdevenir Community Manager professional

El central català rescindirà el seu contacte al final de temporada i es dedicarà només a piular i a fer-li fotos a la Shakira amb el mòbil

Les botes pels botons. Gerard Piqué ha anunciat que posarà punt i final a la seva carrera esportiva al final de temporada per perseguir el seu gran somni professional, esdevenir Community Manager. La traça del central blaugrana en les xarxes socials no ha passat desapercebuda per les grans empreses i Piqué finalment hauria acceptat una de les múltiples ofertes que té sobre la taula.

L’entorn del jugador reconeix que Piqué va tot el dia enganxat al mòbil. “Quan no tuiteja, li fa fotos a la Shakira”, explica algú proper a la família del futbolista, si bé aclareix que “això últim ho faríem tots”. Els qui el coneixen creuen que “és la millor sortida per un futbolista que ja ho ha guanyat tot i de quina manera. Una retirada a temps sempre és una victòria”, conclouen.

El FC Barcelona ha anunciat oficialment la renúncia de Piqué, si bé algunes veus apunten que el central podria dur les xarxes socials de l’entitat. “A l’oferta laboral per ser CM del Barça demanem algú jove, amb carisma, addicte a Twitter, anti-madridista a morir i amb molta mala llet. No ens adonàvem que aquest perfil sempre l’hem tingut a casa”, expliquen veus de la directiva.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies