benegre.cat
Notícies

Catalans pessimistes ja fan cua per desapuntar-se del gimnàs i no haver de complir els propòsits de Cap d’Any

“Més que perdre uns quilets, ja hem perdut les ganes d’intentar perdre’ls”

Primeres cues de l’any a Catalunya. Milers de catalans pessimistes han aprofitat el dia de festa per anar a fer guàrdia davant de gimnasos i acadèmies d’idiomes. El seu objectiu: desapuntar-se tan aviat com sigui possible, fins i tot abans d’haver-s’hi inscrit. “Els brindis de Cap d’Any són així. Et comences a fer propòsits, et deixes endur per l’eufòria… i acabes prometent coses que després no pots complir. Sabeu allò de Junts pel Sí, la CUP i la unitat per la independència? Doncs vindria a ser el mateix, però sense perdre tant la dignitat”.

Els catalans desencoratjats han assegurat que, si cal, es passaran a les portes de gimnasos i acadèmies d’idiomes fins dilluns al matí, quan tornin a obrir les seves portes. “Això de la desídia requereix molta força voluntat. No és allò de dir em fa mandra i ja està. Cal convicció i constància. La nostra ganduleria és extremadament perseverant. Més que perdre uns quilets, ja hem perdut les ganes d’intentar perdre’ls”, han insistit.

Més contundent s’ha mostrat el Sindicat de Funcionaris de Catalunya, que no té un acrònim amb sigles perquè els seus integrants van decidir que tampoc feia falta. “Ja s’entén, no? Volem dir: no és un tema de passotisme ni res per l’estil. Si cal, es fa. Però tampoc seria el cas, no? No sé… Això creiem, vaja”, van deixar escrit als seus estatuts. Els funcionaris catalans s’han negat una vegada més a celebrar les campanades de Cap d’Any perquè no toleren que una celebració “marqui el teu ritme de vida a partir d’un rellotge. És una qüestió de principis i coherència. Si no ho fem en la nostra jornada laboral, tampoc no ho farem quan canviem d’any”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies