benegre.cat
Notícies

Els Reis d’Orient ja avisen Artur Mas que no esperi cap sorpresa

Junts Pel Sí engega el #PressingReisMags per aconseguir que els regalin la investidura de Mas

Melcior, Gaspar i Baltasar avisen. En una compareixença extraordinària davant els mitjans de comunicació, el patge reial ha volgut deixar molt clar que Ses Majestats els Reis d’Orient no poden implicar-se en la formació de govern a Catalunya i que no cediran a la pressió del #PressingMelcior, encetada les darreres hores des de l’entorn de Junts Pel Sí.

Visiblement molest, el patge reial s’ha dirigit a l’actual president en funcions, Artur Mas, demanant-li que deixi d’enviar-los cartes d’una vegada “perquè ja ens ha quedat clar què desitja” i avisant-lo que no li porten cap regal especial: “Hi haurà el mateix de cada any, mitjons nous i un parell de corbates”.

L’entorn de Mas, però, interpreta el missatge com “una picada d’ullet de Ses Majestats al procés” i assegura que el seu líder s’ha portat bé durant tot l’any. “Ja se sap com són aquests Reis, juguen a l’equívoc fins al final, però la il·lusió és l’últim que es perd”, admeten.

Per la seva banda, el president Artur Mas ja ha enfilat cap al llit després de la compareixença de premsa per comentar la negativa de la CUP, durant la que ha assolit per primera vegada el nivell 3 dels súperguerrers. Nerviós com qualsevol altre nen la Nit de Reis, Mas confia que anar a dormir d’hora convenci Ses Majestats, si bé ha avisat que “si no em porten la presidència, que ningú es molesti en despertar-me mai més, siusplau”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies