benegre.cat
Notícies

Felicitat absoluta entre els pares per les joguines de Star Wars que els Reis han dut als seus fills

“M’han dut un Halcón Milenario de LEGO tot i que vaig demanar un vaixell pirata de Playmobil, no entenc res”, diu una menor.

Emocions contraditòries a les llars catalanes l’endemà de la Nit de Reis. Milers de nens arreu del territori han denunciat que els seus pares s’han abraonat sobre les noves i flamants joguines de StarWars que els han dut Ses Majestats, talment com si fossin seves. Tot i que els paquets anaven degudament etiquetats, res ha frenat a molts pares joves i no tan joves de fer-se amb el domini de les joguines, que atribueixen a un “atac de paternitat” aquest inesperat interès.

En la majoria dels casos, el nen ni tan sols havia demanat joguines de Star Wars als reis, i això que “la pressió familiar era molt forta”. “El meu pare insistia perquè demanés un Halcón Milenario de LEGO, però jo vaig demanar el vaixell pirata de Playmobil”, explica una nena, que no entén perquè els reis li han acabat regalant la nau espacial.

“Hi ha alguna cosa que no em lliga i no sé què és”, reconeix la menor, afegint que “als deu minuts d’obrir el paquet el meu pare ja havia montat la puta nau. Només demano poder estrenar les meus regals de Reis, encara que no siguin els que voldria”.

Els nens i nenes afectats denuncien que si tanta il·lusió els feia el sabre làser, que l’haguessin demanat ells. “És com que necessiten una justificació que escapa a la meva comprensió”, diu un nen de l’Eixample, sorprés que “el meu pare m’hagi abraçat més avui que qualsevol altre dia de la meva vida”.

Davant aquesta situació, els nens exigeixen als Reis Mags que intervinguin públicament per aclarir per qui són els regals i amb quina intenció l’han fet davant l’amenaça de passar a les mans: “A la propera cavalcada, portarem pedres”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies