benegre.cat
Notícies

JxSí proposa Antonio Baños a la desesperada i la CUP li respon que prefereix Artur Mas

L’excap de llista cupaire estava disposat a canviar-se el nom per Anton Lavabos “perquè quedés més nostrat”

Reunió d’última hora a la seu de l’ANC per intentar que Junts pel Sí i la CUP arribin a un acord per nomenar un president de consens. Buscant una solució a la desesperada, els negociadors de Junts pel Sí han posat sobre la taula el nom d’Antonio Baños, excap de llista de la CUP, però la proposta ha estat refusada per la banda cupaire, que ha assegurat que, abans que Baños, prefereix Artur Mas. “No podem acceptar un president que no porti un serrell com a pentinat de combat. Això de què sigui semialopècic és una burda excusa lubricada de capitalisme excloent”, han assegurat amb el puny alçat. Però no per simbolitzar cap lluita social, sinó perquè s’estaven imaginant com seria la vida si estiguessin en el cos de Superman i poguessin volar.

El mateix Antonio Baños ha explicat que, per acontentar l’ala més conservadora de Junts pel Sí, estava disposat a canviar-se el nom per Anton Lavabos. “M’han dit que així quedava com més nostrat, no sé. Al final, ho hem deixat córrer perquè, com a Baños o Lavabos, es veu que el nom desprenia com un tuf no gaire simpàtic”. Lluny de caure en vexacions infantiloides, el mateix Baños ha afegit que la nomenclatura personal és el de menys. “Sóc periodista. He hagut de fer coses horribles per poder sobreviure. Canviar-me el nom per caure millor és molt més decent que fer de community manager. O que enviar un currículum a El País, ja m’enteneu”.

Sigui com sigui, assistents a la reunió propers a l’ANC han resumit que “estem pitjor ara que fa 300 anys. Com a mínim, al segle XVIII no hi havia imbècils escrivint opinions de merda a les xarxes socials”, han apuntat. Precisament, per evitar aquestes acusacions mútues a l’entorn virtual, l’activista independentista Mark Serra s’ha ofert com a Síndic de Greuges per fer de mediador entre “els patriotes de Junts pel Sí i els insectes anticapitalistes de la CUP”. El seu primer objectiu per apropar postures és que Alfons Godall faci d’assessor estilístic d’Anna Gabriel.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies