benegre.cat
Notícies

Carles Puigdemont condiciona la presidència a que Girona esdevingui la capital de Catalunya

Tampoc serà fàcil. L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha condicionat esdevenir el nou President de la Generalitat a que Girona esdevingui la nova capital de Catalunya, ja que considera que “entre punkys, hípsters i tietes convergents, Barcelona ha quedat molt devaluada”. Puigdemont assegura que “Catalunya necessita nous referents, com una ciutat on es parla català i hi ha dos restaurants Michelin a cada cantonada”. El més que probable president ha reconegut que “sobretot em fa il•lusió ser el desllorigador de tot plegat, és una paraula massa bonica com per que es perdi”.
A hores d’ara, la capitalitat de Girona és l’últim escull abans de tancar l’acord entre Junts Pel Sí i la CUP per iniciar la legislatura. Si bé la predisposició és bona, la CUP ha encès totes les alarmes assegurant que consultarà les seves bases amb un procés assembleari exprés que es durà a terme durant la nit “a les principals tasques i associacions cannàbiques del país”.
Per la seva banda, els gironins han celebrat amb alegria la iniciativa del seu alcalde, si bé algunes veus lamenten que es perdi la tradició tan nostrada de “fotre’ns de la capital i tractar els barcelonins amb aquella superioritat tant nostra”. Girona, doncs, a un pas d’ocupar el lloc que li correspon al mapa català.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies