benegre.cat
Notícies

El jutge del cas Nóos només desimputarà la Infanta si copia cent vegades “no tornaré a robar”

Molts ho veuen una salvatjada perquè “no oblidem que Cristina és una Borbó”

Sense clemència. El jutge del cas Nóos no ha volgut mostrar cap tracte de favor a la germana del rei Felipe VI, Cristina de Borbó, en unes primeres jornades de judici marcades per la pressió de l’estat per aconseguir-ne la desimputació. Tant és així, que el jutge ha dit que només permetrà que Cristina s’aixequi del banc dels acusats si copia “no tornaré a robar ni a fer-me la tonta” 100 vegades i a mà.

La mesura ha aixecat una polseguera considerable, tal vegada molts creuen que és un preu massa alt a pagar per algú de sang blava. “Si ja és gairebé impossible que un Borbó escrigui una sola frase de puny i lletra, imagina’t 100 vegades”, denuncien fonts de la defensa, que consideren que “potser estem perdent tots plegats la referència del que és just i del que no ho és”.

Per la seva banda, el jutge ha declarat sentir-se “totalment tranquil” amb el cas que té entre mans i ha descartat pressions del govern per no haver de condemnar membres de la família del Rei. “Si que és veritat que em segueixen a tot arreu uns cotxes negres conduïts amb senyors amb ulleres de sol, que fins i tot passen la nit davant de casa. Deuen ser estudiants de dret prenent exemple”, assegura el magistrat.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies