benegre.cat
Notícies

L'Estat adverteix Puigdemont "per saltar-se la Constitució cal ser de la familia reial, PERÒ només queda soltera la Infanta Elena"

L'entorn independentista engega el #PressingPuigdemont perquè el president accepti la butlla monàrquica i dugui el país a la independència de la mà d'una Borbó, "cosa que seria extremadament irònica"

Advertència seriosíssima de l’Advocacia de l’Estat al President de la Generalitat, Carles Puigdemont. Després que, en la seva presa de possessió no prometés el càrrec per la Constitució Espanyola, l’Estat s’ha posat en marxa i aquest matí al despatx de presidència ja hi havia una notificació oficial que explicava que “tots els espanyols tenen l’obligació de complir amb la Constitució Espanyola i vostè… què posa al seu carnet? Eh, idiota? Doncs mentre hi posi això, ha de complir la Constitució”. La nota, però, deixava una porta oberta a l’incompliment de la Constitució: “per saltar-se la Constitució cal ser de la familia reial, PERÒ només queda soltera la Infanta Elena”.

Aquests dies s’ha demostrat novament que la Monarquia no té l’obligació de complir la Carta Magna, perquè en el judici del Cas Nóos l’Advocacia de l’Estat ja ha deixat clar que la Infanta Cristina no té perquè cenyir-se a l’Article 31.1 de la Constitució segons els qual tots els espanyols han de contribuir via impostos a sostenir Espanya. Vaja, que no cal que contribueixi amb Hisenda.

Aquesta escletxa legal podria permetre al president català tirar endavant la secessió amb el vist-i-plau de l’Estat. A l’entorn de Junts pel Sí demanen a Puigdemont “un altre sacrifici, ja que Mas s’ha sacrificat per tots”: volen que es divorciï la seva dona i demani la mà de la filla gran dels Borbó. “Tampoc n’hi ha per tant, a les parelles monàrquiques estan acostumats a les infidelitats, podries ser-li infidel amb la teva dona”, li deien companys de partit a Puigdemont. L’entorn independentista està engegant el #PressingPuigdemont perquè accepti la butlla monàrquica i dugui Catalunya a la independència de la mà d’una Borbó, “cosa que seria extremadament irònica”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies