benegre.cat
Notícies

El TC exigeix a Brandy Soberano que canviï el nom perquè no li reconeix la sobirania

Rajoy no en vol passar ni una a Puigdemont i això l'obliga a ser dur a tothom perquè no es noti tant la catalanofòbia

Mariano Rajoy va dir que no pensava passar-n’hi ni una al president Puigdemont, “però això l’obliga a ser dur amb tothom perquè no es noti tant l’anticatalanisme”, segons explica Jorge Moragas. La propera víctima és l’empresa xeresana de brandys, Soberano.

El PP va entrar al TC un recurs perquè s’estudiés si la marca es podia dir Soberano “quan tots sabem que la sobirania resideix en tots els espanyos i bla bla bla. Ja sabeu, la merda que diem sempre”, afegia Rajoy. El TC ha acceptat a tràmit el recurs i ja ha instat a la marca de xerès que comenci a buscar un nou nom, “per si de cas, que s’han posat molt farrucos els del govern”.

A Soberano, el gest del PP ha caigut molt malament “perquè després els d’aquest partit són els més fans de posar-se fins al cul d’un brandy que té com eslògan ‘és cosa de hombres'”. La marca també ha volgut recordar que Jerez té una escultura de Primo Rivera a la principal plaça del poble, per la qual cosa “el c0mpromís del poble amb España és inqüestionable”. Així i tot, la marca estudia noms que encara reforcin més aquest toc ultraespanyol d’aquesta beguda de senyors. “Ara estem valorant”, explicava el Community Manager de la marca, que ja s’ha comprat un àbac per estar a la última tecnològicament “noms com ‘España es 1 y no 51’, o ‘Viva España viva el Rey, viva el orden y la Ley’, però igual és molt llarg i ho posem en sigles, tipus VEVRVEOYLL. Què us agrada més?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies