benegre.cat
Esports

L'Espanyol com el Reial Madrid tampoc podrà fitxar fins 2017, però perquè no tenen diners

Florentino Pérez entra en estat de xoc i es tanca al seu despatx per jugar al PC Fútbol 4 i "fitxar el que em doni la gana"

Finalment la FIFA ha prohibit al Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, com ja va fer temps enrere amb el Barça, contractar nous jugadors durant dos mercats de fitxatges, és a dir, fins l’estiu de 2017. Florentio Pérez, emperador del Real Madrí ha entrat en estat de xoc i ha estat convulsionant durant hores cridant “si no puc fitxar, de què serveix presidir el club?!”.

Des de l’Espanyol han decidit solidaritzar-se amb el Real Madrid, amb el que l’uneixen “una llarga història de cessios i de victòries fàcils pel Madrid al Bernabéu”, segons deia Joan Collet. Per aquest motiu, el president de l’Espanyol ha confirmat que el club tampoc podrà fitxar “però en el nostre cas perquè no hi ha calerons. Fins que el xinès aquest no afluixi la mosca, res. Calculem que també serà pel mercat d’estiu de 2017”. Ara per ara, però, l’Espanyol al que no renuncia és “a que altres clubs ens cedeixin jugadors dels seus filials. És la nostra especialitat, no comprem mai res, sinó que agafem jugadors del Madrid Castilla, els formem a Primera i després els venen al Getafe o al Vila-Real, aquest és el nostre estil”

Sembla ser que el magnat blanc ha quedat en estat catatònic i s’ha tancat al seu despatx per jugar al PC Fútbol 4. A aquestes hores, Pérez ja hauria fitxat Gudelj, “perquè té mitjana 78 i estava bé de preu” i Tabuenka perquè “només té mitjana 75 però pot jugar a totes les posicions de la defensa”. El seu proper objectiu és fitxar Donato, “per marcar gols des de mig camp”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies