benegre.cat
Notícies

Una mare troba a Jesucrist 5 minuts després de dir-li a la seva filla “com hagi de venir jo a buscar-lo…”

El Messies es trobava sota una pila de roba a mig fer servir d'una adolescent de Vacarisses

Que tots els adolescents tinguin l’habitació desendreçada, és un fet força extès. Que sigui impossible trobar-hi res, també. Que la teva mare, quan no trobes alguna cosa cridi “com hagi de venir jo a buscar-ho…”, encara més. És aquell to d’amenaça plausible, perquè per algun motiu la mare trobarà el que buscaves en un lapse de temps inferior a un parpelleig de Quim Monzó. Això és el que ha passat aquest matí en una casa de Vacarisses. No seria noticiable si no fos perquè el que ha trobat la mare és… Jesucrist.

La Montse és una jove amb interès per esdevenir monja del Monestir de Sant Benet, el que hi ha a Montserrat. “Admiro a Teresa Forcades, però encara no havia trobat Jesús, la veritat”, deia la noia. Aquest matí, però, la noia ha tingut una crisi de fe i cridava que no trobava Jesús, que no trobava Jesús… la mare, la Rita, s’ha enfadat i ha exclamat el cèlebre “com hagi de venir jo a buscar-lo…”, mentre jeia al sofà veient Els Matins de TV3.

Finalment la mare s’ha alçat, rebufant i ha entrat a l’habitació de la noia. “L’ha trobat de seguida! Estava sota una pila de roba, qui ho havia de dir?”, ha confirmat la Montse. La seva mare ha assegurat que “ni se sap les merdes que hi ha allà sota, si Jesús havia de ser a algun lloc havia de ser allà”. El Messies ha sortit d’entre la roba on “estava fent un becaina”, per després confirmar que “efectivament, no és roba bruta, la pots aprofitar un altre dia”. Acte seguit, ha sortit per la finestra xiuxiuejant la cançó de Superman.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies