benegre.cat
Notícies

Duran i Lleida debuta alimentant coloms en un parc de la zona alta

Les molles són de pa comprat al Turris “perquè la buidor no està renyida amb la classe”

Ja té temps lliure. El carismàtic i històric líder d’Unió, Duran i Lleida, ha encetat avui una nova etapa vital allunyat de la primera plana política. Segons diversos testimonis, el democristià ha passat el matí passejant per un parc de la zona alta de Barcelona tot alimentant coloms amb molles de pa i provant quin dels molts bancs buits s’adapta millor a les seves necessitats actuals.

“No és una decisió fàcil, podria escollir un banc a l’ombra, però alhora és temptador passar els dilluns al sol en aquell altre banc d’allà”, hauria reconegut Duran, afirmant que el pa amb el que alimenta els coloms està comprat al Turris “perquè la buidor no està renyida amb la classe”.

Tot plegat arriba després que Duran i Lleida hagi anunciat la seva retirada, exposant que “tot hauria anat millor si Pujol m’hagués escollit a mí en comptes d’en Mas”. L’afirmació, que ha omplert totes les portades, ha rebut la resposta de la nòvia de joventut de Duran i Lleida, que també afirma que “tot li hauria anat millor si m’hagués escollit a mí en comptes de l’habitació del Palace de Madrid”.

Precisament, el cèntric hotel madrileny ha acomiadat aquest cap de setmana a Duran i Lleida amb un macro-espectacle del Crique du Soleil i una festa cubana “amb música i el que no és música”, a més de nans maquillats de fantasia que servien caviar i xampany. Fonts de l’Hotel reconeixen que “el buit de Duran serà difícil d’omplir”, si bé han anunciat que ja hi ha un candidat que en les properes setmanes podria reemplaçar-lo: “De moment, ja ocupa el seu mateix escó al Congrés dels Diputats”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies