benegre.cat
Notícies

La tia aquella de la moto, el vestit de cuir i la regatera diu que ja ha trobat el tal Jacq’s

Li volia regalar una colònia, però es veu que ja la tenia

No és la història de cap perruqueria xinesa de l’Eixample de Barcelona, però també ha acabat amb final feliç. La tia aquella de la moto, el vestit de cuir i la regatera diu que ja ha trobat el tal Jacq’s. La troballa s’ha produït vint anys després que la paia aparegués per primera vegada a les pantalles de televisió per demanar ajuda a la ciutadania amb el seu mític Busco a Jacq’s. “Vaig rebre molts missatges, però la majoria eren de condol per a la meva soferta cremallera”, ha relatat la indivídua amb despit.

“Ah… vaja… Quina casualitat. Ara resulta que relato les coses amb desPIT. Que no hi havia més paraules al diccionari, potser?”, ha preguntat amb sarcasme la titi de l’anunci al magnànim i econòmicament mai prou ben valorat redactor de Benegre que escriu aquestes línies. La tibantor entre la protagonista i el guionista, però, no ha anat més enllà. Si més no, no ha superat la dels vestits de cuir que acostumen a portar tots dos.

Preguntada sobre qui era realment el tal Jacq’s, la pàjara de les dues rodes ha indicat que en Jacq’s “ho és tot i, a la vegada, no és res. El ying i el yang. El gang i el bang. Un putu niu de lleganyes rovellades. Beixamel de segona mà per sucar-hi ungles de celíac. O potser no, eh? No sé… Ara tampoc voldria ser molt taxativa. M’has entès o què, desgraciat? T’he dit que no vull ser taxativa!”, ha insistit de manera taxativa.

Lluny del que pugui semblar, el trobament amb en Jacq’s no ha sigut l’esperat. La tipa aquesta s’ha passat dues dècades buscant-lo per regalar-li una colònia, però es veu que ja la tenia. Després d’aquesta decepció, el seu proper objectiu es trobar un tal Brummel i un senyor de classe alta que no enganya, també conegut com a Don Algodón.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies