benegre.cat
Notícies

Mr Wonderful llença la agenda "Tengo la agenda muuuuy libre" en homenatge a Rajoy

La frase ha entrat directament a l'Olimp de Cites Brillants de Rajoy i, segons Mr Wonderful "és una oda al mindfulness i a deixar-nos temps per trobar-nos nosaltres mateixos"

Mariano Rajoy és una màquina de fabricar frases que sobten en un president del govern. En la darrera legilatura ens ha obsequiat amb circumloquis incomprensibles sobre veïns i alcaldes, en ha aclarit que hi ha més catalans que independentistes, ens ha recordat que els catalans “hacen cosas”, ens ha fet saber que es pot ser “mucho español” i ens ha fet riure molt fort amb el seu “¿y la europea?”.

Però hi ha una frase que avui ha entrat en aquest Olimp de Cites Brillants de Rajoy. Perquè durant la trucada de hihí, hahà, de ‘El matí i la mare que el va parir’, Rajoy ha dit al fals Puigdemont que “tengo la agenda muuuy libre”. “Espanya per damunt del 20% d’atur i aquest home fumant puros mentre veu les pelis velles de 13tv? És això?”, assegurava un indignat Pedro Sánchez, cobejant el seient de Rajoy.

En qualsevol cas, la nova gesta de Rajoy ha estat aprofitada per Mr Wonderful, l’empresa de coses cuquis, que ha tingut prou cintura per llançar ràpidament al mercat un agenda en homenatge a Rajoy amb el lema “Tengo la agenda muuuuy libre”. El senyor Wonderful ha explicat que “compartim plenament el sentit filosòfic de les paraules de Rajoy. Tots hem de buidar-nos una mica l’agenda aquest 2016 per retrobar-nos a nosaltres mateixos. Menys compromisos i més mindfulness”. L’agenda es ven a un preu de 24,95 “perquè les nostre merdes cuquis han de ser extremadament cares, sinó res tindria sentit i la meva vida seria menys wonderful”, afegia el senyor Wonderful.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies