benegre.cat
Notícies

Especialistes conclouen que ja és incòmode desitjar-se “Bon any nou”

La Generalitat sancionarà els veïns que encara tinguin posades les guirnaldes de Nadal

Comença a ser incòmode. A petició de la Conselleria de Cultura, una comissió d’experts ha conclòs que a partir d’avui és “absolutament innecessari” desitjar-se “bon any nou” amb aquells a qui encara no has vist aquest 2016. Els especialistes asseguren que “si no us heu vist encara, és que no hi ha tanta confiança” i urgeixen a la població a abandonar la salutació de forma urgent.

“Moltes persones ho fan servir per resistir-se a assumir que ja ha passat gairebé un mes del 2016. És una manera d’evitar entomar els fracassos que, sens dubte, ja s’han produït a aquestes alçades”, explica un especialista. “És dur llançar l’any a les escombraries al mes de Gener, però la vida segueix, desitjar un bon any només és postergar el fracàs i allargar la il·lusió”, conclou.

A tot això, la Generalitat ha avisat que serà implacable amb aquells ciutadans que encara tenen les guirnaldes de Nadal instal·lades a casa. En vistes dels nombrosos veïns que baixen l’Arbre de Nadal a les nits per no ser vistos i els molts balcons dels que encara pengen Pares Noels de dubtós gust, el govern està estudiant un paquet de mesures que podria incloure sancions econòmiques i la retirada del material “perquè no torni a passar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies