benegre.cat
Notícies

La gent de ciutat tenia raó: l’infern confirma que la gralla és l’Instrument del Dimoni

L’empresa GAES ha anunciat que patrocinarà totes les colles de grallers catalanes perquè són la seva font principal de clients.

El món de la música popular té secrets inescrutables. El primer de tots: si el nom de sac de gemecs està inspirat en una prostituta amb sobrepès. Però hi ha ocasions en què els misteris es resolen. Aquesta setmana, per exemple, el servei de comunicació de l’infern ha validat la teoria que fins ara defensaven molts catalans de ciutat: que la gralla és l’Instrument del Dimoni. El DirCom de l’avern ha assegurat que la gralla “va ser creada per fer embogir la població però, després del naixement de Duran i Lleida, ha quedat com en un segon pla a l’hora de fer el mal”.

Segons la versió exposada pel social media manager de Satanàs, “la gralla pretenia destruir la humanitat i ha acabat posant música a les festes majors catalanes. Ben mirat, tampoc no hi ha tanta diferència”. Al seu entendre, “només cal veure aquells grallers suats que llepen constantment l’inxa, amb les cares vermelles com les engonals de Montserrat Caballé després de fer footing, per adonar-se que la maldat ha triomfat”.

La validació de la gralla com a Instrument del Dimoni arriba després que el govern espanyol ja la qualifiqués d’artefacte terrorista. “Per què els catalans s’empenyen a fer-nos sagnar les oïdes quan podrien celebrar les seves festes majors matant toros? Mira que arriben a ser salvatges”, s’ha insistit des de l’executiu central. Mentrestant, l’empresa GAES ha anunciat que patrocinarà totes les colles de grallers catalanes perquè són la seva font principal de clients.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies