benegre.cat
Notícies

Felipe González confirma que "el Pacte de la Transició consistia en que jo pogués guanyar milions gratant-me els ous"

Exigeix a Sánchez que pacti amb el PP "perquè a mi no m'ha anat tan malament quan han governat. Qui no és a un Consell d'Administració és perquè no vol"

Felipe González té pànic a un pacte del PSOE amb Podemos. “Si aquests bruts es carreguen lo de les portes giràtories, què faré jo?”, assegurava l’expresident. Per això, ha exigit a Sánchez que no dinamiti el Pacte de la Transició i faci el favor de donar suport al PP en la investidura de Rajoy. “El Pacte de la Transició consisitia en que jo deixés de ser socialista i comencés a guanyar milions gratant-me els ous”, aclaria González que afegia “jo vaig complir amb l’establisment i l’establishment s’ha portat de conya amb mi”.

L’exsocialista, ara convertit en vella glòria milionària i guardià de les essències de l’Ibex35, no veu cap problema en pensar igual que José María Aznar, que també ha reclamat el pacte PP-PSOE. “A veure, l’Aznar i jo som completament diferents, tot i que diguem exactament el mateix. Sé que potser no em creieu, però jo sóc un socialista autèntic i sempre he cregut que des de l’esquerra podem… bah, posa’m una altra copa de xampany i porta’m un Montecristo”, ha exigit a l’entrevistador.

González s’ha mostrat decebut amb Pedro Sánchez: “miri, vam posar de líder a un exjugador de bàsquet perquè se suposa que els esportistes no pensen massa. I ara ens ha sortit amb caràcter. Veurem si al final ens fa cas o ens hem de posar durs”. Si això succeeix, el PSOE ja té decidit que la successora serà Susana Díaz “perquè aquests andalusos sí que estan acostumats a cobrar i no fer cap altra pregunta. Aquest és el Partit Socialista que volem”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies